SERVEIS


La Casa Batlló és un espai únic i memorable on podràs fer realitat l’esdeveniment somiat. Fer el teu esdeveniment en aquest Patrimoni Mundial es pot complementar amb tota una sèrie de serveis efectuats per professionals, que ajudaran a dur a terme el teu esdeveniment, des de càtering, audiovisuals, floristes, o una visita teatralitzada amb actors inoblidable.

Càterings

Actors

Audiovisuals & Il•luminació

Floristes

Fotografia & Vídeo

Decoració & Attrezzo

Contacta amb nosaltres

Visita teatralitzada


Afegeix un toc de màgia al teuesdevenimentprivatamb la Visita Tetralitzada!Deixaalsteusconvidatsdescobrir la Casa Batlló de la màdelsseusprotagonistes!

La visita teatralitzadaés la millor sorpresa per a complementar el teuesdevenimentprivat a la Casa Batlló i convertir-lo en una experiència única. Elsteusconvidats es veuranimmersos en una visita molt especial, a través de les anècdotes i experiències que elsseusprotagonistes van tenir fa més de 100 anys en aquestedifici modernista Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Antoni Gaudí, el Senyor Josep Batlló i la SenyoraAmàliaGodó i la seva casera, la Ramoneta, acompanyen al públicdurant tota la visita ensenyant per primer copelsdetalls i raconsméssecrets de la Casa Batlló.

Un preàmbulúnic per a un esdevenimentventinoblidable!

Un lloc màgic i irrepetible per als teus esdeveniments al centre de Barcelona

CASA BATLLÓ

Passeig de Gràcia, 43.
08007 Barcelona
+34 93 488 06 66

Posa't en contacte amb nosaltres!

Si estàs interessat a llogar algun dels nostres espais o tens qualsevol dubte, escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible. Gràcies!

© 2019 Casa Batlló Avís legal (ES) Política de cookies (ES) Política de privacidad